Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ETIKAI KÓDEX

 


A Domokosi Kitekintő internetes újság és a hozzá tartozó Fórum zökkenőmentes használata érdekében kérjük, tartsa be a következő egyszerű szabályokat. Az itt látható szabályokkal kapcsolatos kérdéseit, meglátásait kérjük, jelezze a szerkesztőség felé.

  1. A Domosi Kitekintőben megjelenő cikkek tartalmához kapcsolódó hozzászólások helye a cikkek folytatásában található mező, ennek kitöltését bárki elvégezheti, előzetes regisztráció nélkül. A cikkek témájához semmilyen módon nem kapcsolódó megjegyzéseket a weboldalról a szerkesztőségnek jogában áll törölni. A cikkek témájához nem, de a Domokosi Kitekintő szerkesztéséhez más módon kapcsolódó javaslatok, meglátások, megjegyzések megtételének helye a Fórum.
  2. A Domokosi Kitekintő weboldalán megjelenő cikkekhez valamint  a Fórumon lévő témákhoz bárki szabadon hozzászólhat, azonban a felhaszálóra/hozzászólóra nézve kötelezőnek tekintjük a jóérzés és jóízlés általános szabályait, azaz törlünk minden  trágárságot, gorombaságot, személyeskedést vagy rosszindulatú hangulatkeltést tartalmazó megjegyzést.
  3. Bár a cikkekhez való hozzászólásoknak nincs terjedelmi megkötése – lehetnek néhány szavasak, de akár oldalnyik is – kérjük,  ne tegyen semmitmondó, céltalan megjegyzéseket.
  4. Reklámozás, "spammelés" tilos a weboldalon és a fórumon egyaránt.
  5. Mivel az oldalt és a fórumot önkéntesek működtetik, türelmüket kérjük a fórumon feltett kérdések megválaszolásához.
  6. Az itt leírt szabályzat irányvonalat ad a fontosabb etikai kérdésekben, azonban nem térhet ki minden, esetenként előreláthatatlan problémára. Ezért fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a megfelelő intézkedéseket megtegyük minden olyan esetben, ha a weboldal vagy a fórum működését az illetéktelen hozzászólások veszélyeztetik, beleértve a szándékosan zavarkeltő hozzászólók kitiltását is.

Együttműködésüket köszönjük!

 

A Domokosi Kitekintő szerkesztősége