Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


-- TESTI-LELKI EGÉSZSÉG

Cikkek

TÁRS-KAPOCS

2014.08.11

 Az embernek ahhoz, hogy boldog legyen, két dolgot kell tennie: először hinnie kell, hogy van az életnek értelme. Másodszor meg kell találnia, mi az.”  L. Tolsztoj

 

GŐGICSÉLÉSTŐL A MONDATOKIG

2014.08.11

 Az egész úgy kezdődött, hogy szem és fültanúja voltam, hogy egy ismerősöm hét hónapos babája video chat –en keresztül, hogyan csal könnyet a szemébe nagyszüleinek.Mindenki Kincse, Gyöngye, Bogara édesanyja után érthetően ismételgette, hogy „ma-ma”, „ta-ta”,és a világ másik felén nagymama és nagytata örömkönnyel teli szemekkel mosolyogtak. Megható pillanat volt, elhatároztam, hogy én is megtanítom a kislányomat majd idejében BESZÉLNI, csak legyen már hét hónapos. 

 

ÍGY TESZI TÖNKRE AZ EGÉSZSÉGET AZ ENERGIAITAL

2013.11.06

 Az energiaitalok káros hatásait már számtalan kutatás bizonyította. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy sokan (köztük rengeteg fiatal) még mindig nem foglalkoznak az intelmekkel.

 

Az energiaitalokat eredetileg azért fejlesztették ki, hogy azonnal energiát adjanak az erős fizikai megterheléshez.

 Ezzel szemben manapság sokan arra használják őket, hogy reggel felébredjenek, vagy este tovább fennmaradhassanak. (Bár ez még mindig jobb eset, mint aki szimplán üdítőként fogyasztja, naponta akár egy litert is.)

 

Az akaratos gyerek nevelése - Tíz gyakorlati tanács

2013.09.24

 Úgy érzed, akaratos a gyereked? De hiszen ez nagyszerű! Bizony ám, hogy nagyszerű, hiszen, ha egy önfejű gyereket okosan és megfelelően nevelünk, igazán karizmatikus felnőtt válhat belőle. Olyan valaki, akinek a benső ereje, önbizalma és tartása megóvja attól, hogy a nagy többség a saját akarata alá gyűrje. Ha a szülő nem ragaszkodik ahhoz, hogy megtörje ezt az akaratot, igazi vezetők lehetnek belőlük.

 

Csernus doktor 10 parancsolata

2013.08.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: -- TESTI-LELKI EGÉSZSÉG | Hozzászólások: 0

A baba lelki fejlődése 3 éves korig

2013.06.06

 

Mi a legnagyobb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk karácsonyra?

2012.12.14

 

Fertőzések természetes ellenszerei

2012.08.13

 

EGÉSZségünkért-egészséges lélekkel az egészségért.

2012.05.29

  Testünk betegségei üzenetet hordoznak számunkra. Az üzenetek megértéséhez ismernünk, és szembe kell néznünk önmagunkkal, lelkünkkel, bensőnkkel. Ez nagy odafigyelést és őszinteséget kíván.
Testünk akkor egészséges, akkor egész, ha bensőnk összhangban van az életünkkel, cselekedeteinkkel. A betegség természetes állapot, hiszen a gyógyulás folyamán feldolgozza agyunk a tudatunkban felhalmozott feszültséget, a folyamat végén visszaáll, helyre kerül a testi-lelki egyensúlyunk.

 

Oriah Hegyi Álmodó: A törzsfőnök üvöltése

2012.05.29

  Nem érdekel, miből élsz. 
Azt akarom tudni, mire vágysz, szembe mersz-e nézni vágyaiddal. 
Nem érdekel, hány éves vagy. 
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, azért a kalandért, hogy életben vagy. 

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »