Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha szombat délelőtt, akkor rajzkör...

2017.03.14

 

Régóta kíváncsiskodom, hogy azok a társaim, barátaim, akik rajzolni járnak, hogy tudnak olyan érdekeset, különlegeset, ötleteset alkotni a rajzaikban. 2016 ősze óta én is betekintést nyerhettem a szombati rajz órákba, melyeket Oláh Kati néni tart. Minden szombat reggel nagy kíváncsisággal ébredek, hogy vajon ma mi érdekeset, újat tudok meg Kati nénitől.  Soha nem csalódok, mindig gazdagabban térek haza a körökről.

Az a jó ezekben a tevékenységekben, hogy nem olyanok, mint az iskola- nem mintha az iskola nem lenne jó-, csak ez más. Azon kívül, hogy rajzolunk, még beszélgethetünk is, teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Mindezek mellett Kati néni nagyon figyel ránk, útbaigazít, tanácsot ad, segít, és eközben csakis derűsen, vidáman tevékenykedünk, alkotunk. Természetesen tanulunk is. Megtanuljuk tőle a fegyelmet, a pontosságot, rendszerességet, azt, hogy előre tervezzük meg dolgainkat és még sok jó taktikát is tanulunk tőle. Elsajátíthatjuk, -persze ha kitartóan, rendszeresen járunk a körökre- a festés technikáját, a grafittal, filccel való rajzolás, alkotás csínját-bínját.

Szóval jól szórakozunk, és nagyon szeretünk oda járni.

Te is jöhetsz, kedves barátom. Semmi egyéb nem kell hozzá csak kitartás és akarat. No, meg rajztömb, ecset, festék, ceruza, filc és ilyen „apróságok”.

Szeretettel várunk benneteket! Szívesen befogadunk kis csoportunkba. Ha kíváncsivá tettelek, akkor megcsodálhatod a Nőnap alkalmával bemutatásra kerülő kiállításunkat is.

Kedves Borbála